Rozhodli jste se provozovat restauraci nebo bistro, ve kterém chcete svým zákazníkům připravovat lahodné pokrmy? Potom kromě nadšení a patřičného zápalu do vaření potřebujete ještě jednu důležitou věc. A tou je profesionálně vybavená kuchyně. Tu byste měli mít nejenom kvůli splnění hygienických povinností, ale i proto, aby se vám pohodlně chystaly jednotlivé pokrmy. V tomto směru vsaďte na nerezový gastro nábytek.
Začněte pořízením pracovního stolu
Takovým pomyslným odrazovým můstkem se stane nerezový pracovní stůl. Základní stavební kámen každé kuchyně, k němuž budete následně přikupovat další komponenty a speciální gastro nábytek. Pracovní stůl může mít pochopitelně odlišnou velikost, ale také přídavné police podle toho, jak ho budete využívat a kolik pracovního prostoru vyžadujete.
Kapitolou samou o sobě jsou pak nerezové pracovní desky. U nich se nemusí jednat pouze o jednolitou plochu. Mohou obsahovat například nerezový dřez nebo prostor pro jeho umístění, popřípadě instalaci jiného doplňku do kuchyně. Součástí pracovních desek bývají klidně dva dřezy nebo speciální odkapové vaničky.
Zařízení kuchyně od A až do Z
Nerezovým pracovním stolem to však nekončí, nýbrž začíná. Právě na něj mohou navazovat jiné nerezové komponenty do gastronomického prostředí. Typickým příkladem jsou nástěnné skříňky, mycí stoly, police, pojezdové dráhy, regály, skříně a stoličky. V rámci nerezového gastro nábytku můžete pořídit i prvky sloužící pro prezentaci jídla, což dokazují nejrůznější vitríny a dechové clony.
Nerezový gastro nábytek v podobě nerezové pracovní desky a dalších součástí, to je osvědčená sázka na jistotu. S tímto materiálem získáte odolnost nábytku, dlouhou životnost, snadnou údržbu a pohodlné dodržení všech hygienických standardů. Stačí si jen vybrat toho správného dodavatele.